Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση για Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Γονέων και κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Τo Σάββατο 26 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.
Κατά την συνέλευση έγινε ομόφωνα αποδεκτός ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και δηλώθηκε η συμπαράσταση του Συλλόγου προς τους καθηγητές στον αγώνα τους για τη μη ψήφιση και εφαρμογή του νομοσχεδίου περί διορισμών.
Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε Εφορευτική Επιτροπή και αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, εκπροσώπων στην Ένωση Γονέων της 5ης Δημοτικής Κοινότητας, Εξελεγκτικής Επιτροπής και εκπροσώπου των γονέων στο Συμβούλιο Σχολικής Μονάδας για την επόμενη διετία.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 11.30 - 17.00 (ημέρα κατά την οποία θα δοθεί η βαθμολογία του τετραμήνου).
Οι γονείς που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα ανωτέρω σώματα, θα πρέπει να το δηλώσουν τηλεφωνικώς ή στέλνοντας e-mail μέχρι την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Την οποία θα παραλαμβάνει μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου  13.00 - 14.30 έξω από το σχολείο.
Η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία τόσο ως υποψήφιοι όσο και ως ψηφοφόροι είναι σημαντική και απαραίτητη. Η ενεργή παρουσία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων με τη δημιουργική συνεργασία με τους γονείς, το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου, αλλά και με όλους τους αρμόδιους φορείς, συντελεί ουσιαστικά και βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία και οργάνωση της σχολικής κοινωνίας, με μοναδικό γνώμονα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες που θα μπορούν να έχουν τα παιδιά μας στο Σχολείο τους.  
Σημειώνεται ότι για να έχει εκπροσώπηση ο Σύλλογος στην Ένωση Γονέων, θα πρέπει οι ψήφοι να αντιπροσωπεύουν το 1/3 των μαθητών του σχολείου μας. Υπενθυμίζεται, ότι προκειμένου τα μέλη του Συλλόγου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, χρειάζεται να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή για το σχολικό έτος 2018-19, ύψους 5 ευρώ ανά οικογένεια (θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής την ώρα της ψηφοφορίας).
Δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές του συλλόγου έχουν και οι δύο γονείς/κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου.
Για την Εφορευτική Επιτροπή
Αργυρώ Μαύρου τηλ. 6944251104, e-mail  argiblack@yahoo.gr
Γιώργος Μαγγανάς τηλ. 6974394464, e-mail  gimanganas@gmail.com
Τζένη Μαρκογιαννάκη  τηλ. 6972564547, e-mail  katsifas1969@gmail.com
Βασίλης Λαντέρκι τηλ. 6945236969, e-mail  marion.raike@gmail.com
Γιώργος Δανακούρτης τηλ. 6972014257, e-mail  g.danakourtis@gmail.com


* Για το κατέβασμα και τη συμπλήρωση της φόρμας πατήστε εδώ